Szállítási módok

Packeta Vertical

Packeta csomagpont

990 Ft

Választhatod legolcsóbb szállítási módunkat, csomagodat kérheted Packeta csomagpontra. Ez esetben neked kell átvenned a csomagponton a küldeményedet. 

A pénztár oldalon válaszd a Packeta csomagpontra szállítási módot, majd válaszd ki a térképen a hozzád legközelebb levő átvételi helyet. A csomagod oda fog megérkezni.

Mikor válaszd ezt a szállítási módot?

  1. Ha sűrűn jársz Packeta csomagpont közelében
  2. fontos az ár
GLS logo

GLS Futárszolgálattal A Megadott Címre

1700 Ft

A futárszolgálat csomagod feladásakor értesíteni fog téged emailben a csomagszámodról és a várható kiszállítás dátumáról, a kézbesítés napján pedig SMS-ben tájékoztatnak a kiszállítás várható időpontjáról.

Csomagodat kérheted munkahelyedre, lakásodra munkanapokon 9 és 17 óra között.

Csak Magyarország területén belül teljesítünk rendeléseket.

Átlagos szállítási időnk 2 munkanap. A vásárolt terméked egyedi kivitelezésű, mely időt vesz igénybe, nem garantáljuk a másnapi szállítást, de igyekszünk minél gyorsabban kiszolgálni az igényeket.

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Lehetőséged van bankkártyával fizetni weboldalunkon keresztül. Gyors, kényelmes, biztonságos fizetési lehetőség. A pénztár oldalon a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva megjelenik egy kis ablak,  ahol bankkártyád adatait tudod megadni, majd a “Fizetés” feliratva kattintva véglegesítheted vásárlásod. 

Fontos megjegyezni, weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, ez segít megvédeni bankkártyád adatait. A fizetés Paylike felületen keresztül történik, bankkártyád adatait sem mi, sem egyéb harmadik személy nem láthatja.

elfogadott kártyák

Utánvét + 400 Ft

Az utánvét kezelésért plusz díjat számítanak fel nekünk szállítási partnerünk,

Utánvétes fizetés esetében a futárnál kell fizetned készpénzben vagy bankkártyával.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.